Scharnierenwinkel - Orderbevestiging

Hoe te betalen


Betaalwijze: IDeal
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met IDeal.

Betaalwijze: Mistercash
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met Mistercash.

Betaalwijze: Proforma Factuur
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. Wij sturen u een Proforma Factuur per e-mail en u betaalt vooraf. Een Proforma Factuur is 30 dagen geldig.

Betaalwijze: Onder rembours in Nederland - Niet meer mogelijk vanaf 01-03-2020
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. De extra rembourskosten zijn 10,= euro. U betaalt aan de bezorger. ( deze betaalwijze is niet voor alle artikelen mogelijk )

Betaalwijze: Sofort banking
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met Sofort banking.

Betaalwijze: Giropay
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. U betaalt met giropay.

Intracommunautaire levering
Dit is bedoeld voor bedrijven buiten Nederland (enkel binnen de EU) met een geldig btw nummer. Als u hiervoor kiest wordt de btw verlegd. Bij deze bestelling wordt dan geen btw berekend.
1. Kies voor betaalmethode: C. Proforma Factuur per email, ik betaal vooraf
2. Vul in het veld opmerkingen uw geldig BTW nummer in
3. Wij sturen u een Proforma Factuur per e-mail die vrij gesteld is van BTW
4. Deze dient u dan vooraf te betalen

Betaalwijze: Op rekening
Als u op de knop verzend bestelling drukt plaatst u een bestelling. Door het plaatsen van een bestelling gaat u een betalingsverplichting aan met Profmarkt.nl. Op rekening is voor bedrijven
die een betalingsafspraak hebben met Profmarkt.nl. De maximale betalingstermijn voor facturen is 14 dagen
Kunt u niet vinden wat u zoekt?
Bel of mail ons gerust. Wellicht kunnen wij u toch van dienst zijn.